Wie ben ik


Mijn naam is Nancy Tammerijn en ik begeleid mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei met als doel jezelf te ontdekken en inzicht in je leven te verwerven.

Een opleiding tot NEI coach en training tot Healer en Reader zijn de basis voor mijn werkwijze.

Verder heb ik diverse andere opleidingen gevolgd om een zo goed breed mogelijk aanbod te bieden voor een optimale en effectieve methode. Op zoek gaan naar wie je werkelijk bent, jezelf echt leren kennen is absoluut de moeite waard.


Je bent een prachtig mens en het waard de kwaliteit van je leven te verbeteren zodat je meer kan genieten van je leven op de manier zoals jij dat wilt. Ieder mens heeft het in zich om wezenlijke veranderingen in zijn leven te bewerkstelligen, om werkelijk vrij te zijn. Het gaat er niet om of je iets goed of fout doet. Ik geloof niet in een manier die de beste is, ik geloof in vrijheid van keuzes maken. Iedere ervaring in het leven is een leermoment op weg naar verbondenheid met jezelf zodat er ruimte komt voor jezelf om te zijn wie je bent; uniek met je eigen keuzes.
Kwaliteitsbewaking

BATC therapeuten zijn therapeuten die gekwalificeerd zijn volgens de criteria van Zorgverzekeraars. De therapeuten zijn opgeleid in meervoudige natuurgeneeskundige vaardigheden. Zij voldoen aan de criteria van medische basiskennis en de 5 op natuurgerichte principes. De 5 natuurgerichte principes zijn gebaseerd op de kracht en de werking van enkele natuurwetten die van belang zijn voor het vinden van de werkelijke oorzaak van ziekte en het efficient begeleiden van het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.
1. Energie.Zonder voldoende energie in ons lichaam kunnen wij niet tot herstel komen.

2. Prikkeloverdracht.Traag functionerende zenuwen geven een beperkte communicatie in het lichaam.

3. Drainage.Het lichaam dient zich regelmatig te reinigen van geestelijke en lichamelijke ballast.

4. Voeding/Vitaminen.Een goede voeding zorgt voor een goed evenwicht zowel geestelijk als lichamelijk. Wat wordt er opgenomen, en wat niet?

5. De psyche.Het bewust worden van de samenwerking tussen lichaam en geest waardoor storende levenspatronen kunnen worden herkaderd.

Deze principes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en helpen je om effectief en op een natuurlijke manier de balans te herstellen

BATC-Zorgverleners voldoen aan strenge kwaliteitscriteria voortvloeiend uit de maatschappelijke normen. Elk jaar wordt de BATC Zorgverlener opnieuw getoetst. Wil je meer weten over de BATC? Ga naar www.batc.nl