Tarieven

Kosten intakegespek: € 45 per uur
Kosten vervolgconsulten: € 60 per uur

In een intakegesprek stellen we vast waar jij aandacht voor wilt en beoordelen we of we daar samen aan kunnen werken.

Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur. Therapie is een proces. Je krijgt dingen aangereikt om over na te denken en aan te werken. Hoe lang de therapie duurt is erg afhankelijk van je klachten. Sommige mensen zijn na drie keer al flink opgeschoten maar als het om grote problemen of levensopdrachten gaat kan het langer duren.

Algemene voorwaarden

De genoemde tarieven op deze website zijn inclusief 21% BTW.
Annuleren kan minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak. Bij niet nakomen of niet tijdig annuleren worden de kosten in rekening gebracht.
Betaling bij voorkeur contant.

Vergoeding consulten

Omdat mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk (en soms geheel) de natuurgeneeskundige consulten. Per verzekeraar variëren de hoogte van de bedragen en de maximale vergoeding per jaar.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding, behoor je aanvullend verzekerd te zijn. Daarnaast per verzekeraar variëren de hoogte van de bedragen en de maximale vergoeding per jaar. Kijk dus in de voorwaarden van jouw polis of natuurgeneeskundige consulten (door niet-artsen) vergoed worden. Ook kun je terecht op de site van BATC want hier worden wekelijks updates gemaakt van de voorwaarden voor vergoeding voor de natuurgeneeskundige behandelingen: http://www.batc.nl/zorgverzekeraars/Zorgverzekeraarslist.asp .