Ervaringen

Als ik een steuntje in de rug nodig heb, op emotioneel gebied, dan behandelt Nancy mij altijd heel rustig en integer met NEI of d.m.v. een reading of healing.
Ze voelt feilloos aan wat er speelt en gaat daar op een hele liefdevolle manier mee om. Alles is oké bij haar en dat voelt dan ook heel vertrouwd. Al met al weet ze me altijd weer de positieve kant op te krijgen. Er is dan weer een last van mijn schouders genomen.

Ik ben voor een sessie bij Nancy geweest en ik heb veel inzicht in en verduidelijking van mijn patronen en manier van denken gekregen. Ik doe het dus allemaal zelf en nu ik dit weet wil ik veranderen zodat ik mijn positieve flow zal behouden en de negatieve achter mij kan laten. Tijdens de sessie zijn vele dingen benoemd uit mijn leven en aangeraakt wat erg verhelderend is geweest. Het zakt alsof er een puzzel in elkaar valt en ik voel dat er veel is opgeruimd.
Ik mag vanaf nu leven in plaats van overleven. Het is enkele dagen geleden en ik voel mij nog steeds erg opgeruimd, helder en positief!


Na een turbulent leven had ik er behoefte aan om duidelijkheid over bepaalde gebeurtenissen en inzichten in relaties te krijgen. In december ben ik begonnen met NEI-therapie. Na de eerste sessie had ik al zoveel inzicht gekregen via bewustwording dat er verbeteringen optraden. Begin maart was ik na een intakegesprek en vier sessies zover dat de acute problemen die in december speelden helemaal opgelost waren en dat ik op al mijn levensvragen antwoorden heb gekregen, deels via mijzelf, deels aangereikt door Nancy. Ik heb haar coaching mbt problemen in zowel de werksfeer als de relationele sfeer als zeer postief ervaren.


Er zijn soms van die periodes in je leven dat het even wat minder gaat…

Oververmoeid, veel aan het hoofd, het gevoel dat je altijd maar achter de feiten aan loopt, een druk gezinsleven en dan ook nog werken, een naderend ontslag. Het werd me teveel. Hierdoor kon ik geen beslissingen meer maken, was onzeker en had geen zin meer, moe moe en nog eens moe. De emmer was te vol, de rek was eruit.

Een vriendin van me had al een vaker bij me aangegeven dat ze iemand kende die je op een goed spoor kon zetten, door coachende technieken maar ook door het onderbewustzijn te testen mbv. Nei
In eerste instantie vond ik dit vaag klinken maar ik zat vast voor en had hulp nodig. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en die schoenen pasten perfect!
Bij Nancy ervaarde ik rust, rust in de atmosfeer in mijn lijf en in mijn hoofd. Heerlijk was dat. Een warm persoon die je aanvoelt en wel degelijk ook handvaten biedt om verder te kunnen. Niks vaags! Daarnaast geeft ze je inzicht in denkpatronen, zowel bewust als onbewust, die je helpen inzicht te krijgen in hoe je voelt , denkt en reageert. Ze geeft je positive energie en ze maakt je sterk om te kunnen zijn wie je bent.
Ik heb weer kracht en ben weer wie ik ben en voel me goed hierbij. Nancy heeft me goed ondersteunt in dit proces en ik zal zeker nog eens aan haar denken.
K.H.


Ik heb een zoon van 11 jaar. Hij heeft veel last van de angst voor misselijkheid en daardoor te moet braken. Ik had zelf al eerder ervaren hoe verhelderend nei therapy kan werken en daarom voor onze zoon de hulp van Nancy ingeroepen. Ze is heel liefdevol en rustig. Ze heeft goed kunnen uitleggen aan mijn zoon waardoor de angst is gekomen, maar vooral wat hij eraan kan doen. Doordat we een keer bij Nancy zijn geweest kan ik hem zelf ook beter helpen. Ik zie het nu weer veel duidelijker hoe we er het beste mee om kunnen gaan.